2013-05-05 00:25:06• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bika - Semmit ne hamarkodjon el

Napi horoszkóp május 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nem kell mást tennie, csak hagyni, hogy a csillagai kényeztessék. Főleg anyagi értelemben érheti nyereség, de persze ez nemcsak talált pénzt, vagy jó ételeket jelenthet. Bőség az is, ha sokan kényeztetik: jó szóval, kedvességgel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Semmit ne hamarkodjon el a mai napon. Habár általában igaz a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, most mégis jobb a halogató technika. A munka megvárja. A mai napot szentelje a pihenésnek és a révedezésnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma az érzései veszik át a hatalmat a gondolatai felett. Ez ritka pillanat önnél, használja ki a lehetőséget! Keresse fel azokat, akiket szeret, és végre ne az agyalós módján érintkezzen velük. Vannak dolgok, amikre nincsenek érvek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha valamivel elégedetlenkedik a mai napon, próbálja meg kissé távolabbról szemlélni a dolgot. Képzeletben emelkedjen felül, lássa magát magasabbról. A magasabb szempont nagyvonalúvá tesz. És most pont erre van szükség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma bebizonyíthatja, hogy képes a saját árnyékán átlépni. Hogyan? Ön azt gondolta, hogy önnek nincsen is árnyéka? Hát, még ha nagyon kicsi is, de azért van. Ha átlépi, azzal hatalmasat nőhet. Ma képes lesz rá, próbálja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A délelőtti órákban még a zűrzavar az út, de délutánra elsimulnak a dolgok. A lelke is rendeződik, az sem baj, ha ehhez egy kis seritalt is igénybe vesz. Persze, csak ha elmúlt már 18 éves. Az ifjabbaknak a hinta is megteszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyugodt hétvégére számíthat továbbra is, ma sem jeleznek zavart a csillagai. Ez a nyugalom még a kiegyensúlyozottságra törekvő Mérlegeknek is akár sok is lehet. Kivéve, ha kihasználva a jó időt elhever réten vagy strand füvén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ráébredhet: ha most hoz valamiben döntést, akkor nem képes még átlátni helyzetének a buktatóit. Komoly, messzire tekintő ügyekben egyelőre a várakozás, mérlegelés a javasolt. Csak, ha a helyzete kényszeríti, döntsön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Új lehetőségek tárulnak fel végre ön előtt. De muszáj lesz ütnie a vasat, mert ha nem így tesz, könnyen elfeledhetik újdonsült hívei. A diplomáciai érzékére is nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Csak fondorlatosan, fondorlatosan!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szüksége lesz a nyitottságára. Olyan lehetőségei adódhatnak, amiknek csak akkor tud megfelelni, ha segítséget is tud hozzá igénybe venni. Ezt pedig nem adják ingyen. Barátságért, jóindulatért jár cserébe új ismerősétől. Tegyen így!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hangulata ragyogó: olyan rendezvényen vehet részt, ahol bővítheti ismerősei körét, és ez önnek sohasem probléma. Az alkalmi barátait azért ne tartsa többre régi szerelménél, családtagjainál. Ez az ön legnagyobb hibája.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma különösen összeszedett, minden programot kézben tart, szorosan fogja a barátaihoz, ismerőseihez kötődő szálakat is. Ma különleges képessége van arra is, hogy jól átlássa, és gyorsan értékelje a dolgokat. Éljen vele és segítsen másoknak is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: